Napok alatt felhúzható betonkerítés

Napok alatt felhúzható betonkerítés
Betonkerítés
Betonkerítés

Sokat gondolkodhatunk azon, hogy pontosan milyen anyagból építessük fel a lakásunkat körbevevő kerítést. A modern technológiának hála, már könnyen készítenek olyan alkotóelemeket, amelyek több évtizeden keresztül is jól állják a természet erőpróbáit. A pórusmentesen kialakított betonkerítés ezek közé tartozik.

Előnye a zárt felületének, hogy nem tud beleszivárogni a víz és a fagyos időszakban nem keletkeznek apróbb repedések rajta. Ezen kívül még számos hasznos jellemzővel rendelkezik a betonkerítés. Többek között idetartozik, hogy kifejezetten gyorsan telepíthető. Minimális terepmunkát igényel és a legtöbb helyi adottsághoz alkalmazkodik.

A munka nehezét az adja, hogy megfelelő távolságokra kell elhelyezi a tartóoszlopokat, amelyek közé majd be lesznek illesztve az elválasztó elemek. Amint ezzel megvagyunk, már csak pár erős kézre van szükség és napi több 10 méter is lefektethető belőle. A betonkerítés kiválóan megfelel minden helyzetben, ugyanis kellően masszív és több méter magasra is felnyúlhat.