Mit mér mágneses rezonancia vizsgálat?

Mit mér mágneses rezonancia vizsgálat?
Méregtelenítés

A civilizáció számos jó dolgot vitt az emberek életébe, azonban legalább ugyanannyi rosszat is. Az iparosodás, a különféle vegyszerek miatt, a méregtelenítés ma már nem csupán egy dolog, ami időnként jól jöhet, hanem kötelező, amennyiben szeretnénk az egészségünket megőrizni. A test egy idő után önmagától képtelen lebontani a felhalmozódott méreganyagokat, amelyek nap mint nap valamilyen módon bekerülnek a szervezetünkbe.

A kiválasztó szerveink, a máj, epe, vese, jól végzik a dolgukat ezen a téren, ugyanakkor segítséget igényelnek részünkről. A méregtelenítés a megfelelő módszerekkel lehetőséget ad arra, hogy a káros anyagok nyomok nélkül vagy legalábbis kisebb rombolást végezve távozzanak a szervezetünkből. Az Egészségkapu Gyógycentrumban egyszerre több módszerrel lépnek fel a cél érdekében.

A kétlépcsős méregtelenítő program során a detox kezelés, a biorezonancia, a táplálkozási és életmód tanácsadás, a fényterápia, a masszázs, valamint a stressz-oldás alkalmazásával segítik elő a hatásos méregtelenítést. Az egeszsegkapu.hu weboldalon további tippeket olvashatunk erről a témáról. Bizonyára már mindenki hallott a biorezonanciáról, viszont nagyon kevesen tudják, hogy mit takar a fogalom. A más néven mágneses rezonancia a testben végbenő rezgéseket elemzi, majd a kiértékelés alapján elkészítik azokat a kezelési programokat, amelyekre a korrigálandó területeken szükség van. A méreganyagok, a stressz, a mozgáshiány, a kevés folyadék fogyasztása, az alkoholos italok, dohányzás mind-mind nyomot hagynak a sejtekben.

Ezeket az eltéréseket tudja feltárni a biorezonancia vizsgálat. A mágneses rezonancia képes mérni a gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések, az allergiák, a toxinok, a vitamin-, ásványi-anyag hiány, valamint az aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintjét. Egy ilyen felmérésre lehetőség nyílik az Egészségkapu Gyógycentrumban, ahol az elemzés után a kezelés is a jelentkezők rendelkezésére áll. A kezelésekhez kizárólag természetes módszereket alkalmaznak, kombinálva azokat a biorezonancia szintén mellékhatásoktól mentes erejével.