Mintás WC ülőke kedvezményes áron

Mintás WC ülőke kedvezményes áron
Mintás WC ülőke

Fel szeretné újítani a toalettet? Akkor a csészén túl, mindenképpen gondoljon a mintás WC ülőke megvásárlására is! Lehetőleg az interneten válogasson a kínálatból! Mostanában egyre többen nézelődnek a wculoke.hu weboldalon, hiszen nagyon mutatós az itteni készlet. A kagylós mintával ellátott változat egészen ízléses. A virágos változat is sokszor kelti fel a nézelődők érdeklődését.

Ezeken kívül, kapható még ZEN mintával díszített is. A gyerekes családok gyakran nézelődnek az állatos fényképekkel ellátott termékek között. Ezek általában nagyon tetszenek a kicsiknek, ezért nem olyan nehéz rávenni őket a biliről történő leszokásra. A mintás WC ülőke lakkozott MDF anyagból készül. Érdemes a lecsapódás-gátlós változat mellett dönteni, mert ezt sokkal nagyobb biztonsággal lehet használni. A krómozott rézből készült rögzítő elemeket egyszerűen be lehet rakni a helyükre. Ehhez nem is szükséges szerszám.

Az ár nem annyira alacsony, de ennek ellenére érdemes a megrendelés mellett dönteni. A mintás WC ülőke éveken át magas szinten használható. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, nagyon kényelmes a toalett használata. A webáruházban természetesen másféle terméket is lehet venni. A mintázata attól függ, hogy milyen alapanyagból gyártották. Érthető módon, teljesen másképpen mutat a fa WC ülőke, ha kőrisből, a tölgyből vagy bambuszból készül. Az egyéni ízlés alapján mindenki eldöntheti, hogy neki melyik változat tetszik a legjobban. Ez a termék a csészék többségére könnyedén feltehető.

A zsanérok stabilak és állíthatóak. A pontos méretek meg vannak adva a weboldalon. A fa WC ülőke tömege kb. 2-2,5 kilogramm, tehát egyáltalán nem mondható nehéznek. Elsősorban a Novaservis kínálatából lehet megvásárolni. Az ára valamivel magasabb, mint a műanyagból készült változatok. A tapasztalat azt mutatja, hogy hosszú időn keresztül használható. A fa WC ülőke minőségére egyáltalán nem lehet panasz, a magas színvonalú gyártásnak köszönhetően. A megrendelést követően, 2-3 munkanapon belül megérkezik, a beszerelés után pedig azonnal használható.