Mindig legyen Önnél plum szemkimosó!

Mindig legyen Önnél plum szemkimosó!
Plum szemkimosó

Ha az igazgatóság Önt nevezte ki műszakvezetőnek, akkor fokozott figyelmet kell szentelnie az alkalmazottak testi épségére. Mindig legyen a táskájában plum szemkimosó, pormaszk és más speciális eszköz, hiszen soha nem tudhatja, hogy mikor kell elővenni azokat.

Az építkezéseken rengeteg veszély fenyegeti a dolgozókat, amikre nem lehet eléggé felkészülni. Amennyiben mindenki munkavédelmi ruházatot és lábbelit visel, akkor el lehet kerülni a súlyos baleseteket, bizonyos helyzetek azonban megkövetelik a plum szemkimosó használatát is. Ha valamilyen oknál fogva sav vagy tömény lúg fröccsen valamelyik munkás szemébe, akkor nincs idő a gondolkodásra, azonnal cselekedni kell!

Ezek rendkívül veszélyes anyagoknak számítanak, hiszen elképesztően erőteljes a maró hatásuk és bármilyen felülettel érintkeznek, azonnal reakcióba lépnek velük. Szembe kerülve elkezdik feloldani a szaruhártyát és ha a folyamatnak semmi sem vet gátat, akkor a látás elveszítéséhez is vezethet. Ezért nagyon fontos, hogy mindig tartson magánál plum szemkimosót.