Mik a legmenőbb frizurák mostanában?

Modern frizurák az A76 szalonban
Modern frizurák az A76 szalonban
Modern frizurák az A76 szalonban

Szeretne valami nagyon modern, nagyon mai frizurát, de nem ismeri melyek a jelenlegi trendek, illetve, mi lenne az, ami teljes mértékben illik a személyiségéhez, stílusához és arcformájához? Jöjjön el az A76 fodrászatba, ahol mesterfodrászok segíthetnek abban, hogy közösen megtalálják a tökéletes formát, hosszt és színt!

A www.a76.hu weboldalon megismerhető fodrászat különlegessége, hogy nemcsak egy gyors vágást, festést vagy igazítást kaphat a pénzéért, hanem egy teljes körű szolgáltatást, ami nemcsak a haját szépíti meg, hanem a napját is bearanyozza. Időpontra érkezik, így garantáltan egy-két percnél többet nem kell várakoznia, de még ezt a néhány pillanatot is welcome drink és internet elérhetőség teszi kellemesebbé.

Mindenféle kezelés, fejmasszázzsal összekötött hajmosással kezdődik, ezáltal mindenféle stresszt és gondot hátrahagyhat. Ezt követően, profi szakemberrel beszélheti át, hogy mit szeretne, illetve tanácsokat kaphat azt illetően, hogy a mai divatnak megfelelően a mesterfodrász mit lát a leginkább megfelelőnek az Ön számára.