Kiadó coworking irodák a LOFFICE-nál

Kiadó coworking irodák a LOFFICE-nál

A coworking vagy osztott munkatér külföldön már egy bevált dolog, amit főleg szabadúszók és távmunkát végzők vesznek előszeretettel igénybe, de kezdő vállalkozásoknak is kiváló lehetőséget nyújt, amikor még nem rendelkeznek saját irodával.

A LOFFICE hozta létre Magyarország első közösségi irodáját, amit az évek során, további helyszínekkel bővített ki. Kiadó coworking irodák (loffice) Budapest területén találhatóak, a Paulay Ede és a Sas utcákban. A Paulay Ede u. 55 szám alatt lévő irodák egy felújított ipari épület első emeletén találhatóak.

Természetesen a coworkingnak megfelelően osztott irodáról van szó, így a bérleti díj négyzetméter szerint dől el, hogy ki mennyit foglal el a közös munkatérből. Az épület összesen 950 négyzetméter irodaterülettel rendelkezik, de jelenleg csak 65 négyzetméter kiadó.

Az iroda letisztult stílusú, világos és tágas, ahol nyugodtan lehet ügyfeleket is fogadni, mert garantáltan pozitív első benyomást fog kialakítani a látvány. A kiadó coworking irodák(loffice) tárgyalókkal és rendezvényterekkel is ki van bővítve, amelyeket az itt dolgozók vagy akár külsősök is kibérelhetnek.

A Sas u. 14 szám alatti kiadó coworking irodák (loffice) 290 négyzetmétert foglalnak el, amiből most egy 80 és egy 25 négyzetméter nagyságú egyetlen térrel rendelkező iroda bérelhető ki. A LOFFICE-ról, a cég szolgáltatásairól, illetve a kiadó irodákról részletesen a budapest.lofficecoworking.com weboldalon olvashat. Itt megtalálja az elérhetőségeket, a szolgáltatások részletekbe menő leírását és az árakat is.

Amennyiben nem találta meg az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatás díjszabását, vagy egyéni elképzelései vannak, akkor használhatja a budapest.lofficecoworking.com oldal ajánlatkérés funkcióját, de kapcsolatba léphet a cég munkatársaival is telefonon, e-mail-ben és személyesen is a LOFFICE irodáiban.

Ha eddig még nem találkozott a coworking fogalmával, de érdekesnek találja, akkor a budapest.lofficecoworking.hu remek információforrás lehet, ahol írott és képes bemutatásban is részesülhet.