Kft. alapítás alacsony adózással

Kft. alapítás alacsony adózással
Felhőalapú könyvelés

Remek befektetésnek számít manapság céget alapítani, mivel számos lehetőség áll a rendelkezésünkre. A Kft. alapítás során sokszor felmerül az offshore megoldás lehetősége. Ez általában akkor szokott felmerülni egy vállalkozóban, hogyha kevesebb adó befizetésében reménykedik valaki.

A másik eset, amikor így szeretnénk megúszni a vagyonunk elkobzását, mivel a vállalkozásunk vagyona egy külföldi cég tulajdonában áll. A Kft. alapítás így is lehetséges, hogyha kevesebb adót szeretnénk fizetni ezáltal.

Viszont ez csak akkor lehetséges, hogyha a vállalkozás olyan tevékenységgel foglalkozik, ami nem országhoz köthető. Ebben az esetben előtérbe kerülnek a távolról biztosítható szolgáltatások, mert ezek olyan nyereséget termelnek, ami után nem kell adózni és ilyenkor könyvelőre sincs szükség.

A Kft. alapítás ezen változatát sokan fontolgatják, viszont csak menet közben jönnek rá, hogy nem ez a járható út a siker érdekében, mivel az EU szeretné visszaszorítani az offshore Kft. alapításokat, mert fennáll minden esetben az adómegkerülés szándéka.