Jól jön otthon a fan-coil berendezés

Jól jön otthon a fan-coil berendezés
A minőségi fan-coil berendezés
A minőségi fan-coil berendezés

Minden embernek más a komfortérzete, ezért mindenki megtesz, amit csak tud azért, hogy otthonában kényelmesen érezze magát. Egy fan-coil berendezés sokat segíthet abban, hogy lakásunkban kellemes hőfokot tudjunk elérni. Az évszakok egyik részében gyakran túl hideg van, miközben a másik részében a melegtől szenvedünk.

Igyekszünk olyan anyagokból építkezni, amelyek a lehető legjobban szigetelnek, és nyáron hűvöst, télen kellemes meleget tartanak. Sajnos azonban így is szükség van akár egy fan-coil berendezés segítségére, hogy alkalomadtán alakítsunk az ideális hőérzeten. Ezek a csendes és nagyon korszerű eszközök olyan radiál ventilátor elemekkel vannak felszerelve, amelyek háromtól egészen hat fokozatig állíthatóak.

Azért, hogy maximálisra lehessen növelni az egészség érzetét, levegőszűrőt építettek a kifúvó rész elé, aminek köszönhetően tisztábban érkezik ki a levegő, mint ahogyan beszívásra kerül. A fan-coil berendezés esetében a hőmérséklet tág határok között szabályozható, ami megtörténhet egy termosztát segítségével vagy akár infra távvezérlővel.