Ismerkedés sportolás közben

Ismerkedés sportolás közben

Az ismerkedés tulajdonképpen az élet bármelyik területén megtörténhet. Vannak, akik a munkahelyen találnak rá a nagy Ő-re, mások szabadidős elfoglaltságaikkal összefüggésben vagy a baráti körben ismerkednek. Az viszont tény, hogyha egyfajta feladatként tekintünk a pártalálásra, akkor a dolog elveszíti spontán jellegét. Ez utóbbira pedig nagy szükség lenne ahhoz, hogy gördülékenyen, stressz nélkül találjon ránk az új szerelem. Ehhez természetesen egyfajta nyitottság is szükséges, ami a korábbi sérülések és csalódások függvényében nem mindenkinek magától értetődő.

Ismerkedés sportolás közben? Miért ne?

A mai kor emberének egyre fontosabb az egészséges életmód. Az elmúlt időszak is arra hívta fel a figyelmet, hogyha egészség nincs, akkor annak az élet minden területén megtapasztaljuk a hátulütőit. Napjainkban már nem kell messzire menni ahhoz, hogy a rendszeres testmozgásról és az egészséges táplálkozásról hasznos, hiteles információkhoz jussunk. A világháló nemcsak ezek kapcsán nyújt segítséget, hanem a környékbeli sportolási lehetőségekkel összefüggésben is. A testmozgás segít feldolgozni a mindennapokban bennünket ért stresszt, egyúttal bomba alakot is elérhetünk általa. A vonzó külső pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy az új szerelem Rád találjon. Akár sportolás közben is lehetséges az ismerkedés, ehhez pedig azok az események, helyszínek bizonyulnak a legjobbnak, ahol több ember megfordul.

Konditerem vagy futópálya?

Most, hogy megnyitottak a közösségi helyszínek, akár a konditerem is a mindennapjaid részét képezheti. A párválasztás azonban soha ne a kockás has és az izomtömeg alapján történjen. Hosszútávon nem ezek azok a tulajdonságok, amelyek két embert összetartanának. A boldog emberek nem külsejükkel szerzik és tartják meg a másikat, sokkal inkább az érzelmi és értelmi intelligenciával. Ez utóbbiak nélkülözhetetlenek mind az ismerkedés, mind a tartós párkapcsolat kialakítása során.

A sport szeretete már egy közös pont lehet a kezdeti beszélgetések során. Felhúzhatjátok egymást a teljesítménnyel összefüggésben egy jobb szintre, de a nehézségeken is sikerülhet átlendülni a másik támogatásával. Könnyen lehet, hogy ami barátságnak indul, ott előbb vagy utóbb átveszi az uralmat a kémia és új szerelem születik a dologból. Az érzés nem egyik pillanatról a másikra, villámcsapásként érkezik. Sokan azt hiszik, ennek úgy kell történnie, ahogyan az meg van írva. Természetesen a kölcsönös szimpátia nélkülözhetetlen a kezdetekkor, de szerelemről csak akkor beszélhetünk, ha ismerjük a másikat és nem csupán egy elképzelt személyért rajongunk.

A boldog emberek vonzzák a másik nemet

A sportolás nemcsak a külsőségekre van hatással, hanem a magabiztosságodra és önértékelésedre is. Segíthet túllendülni a korábbi problémákon, csalódásokon, sőt, bizonyos betegségeknél is javuló értékeket produkálhatsz a mozgásnak hála. Az így elért önbizalom és önazonosság mindig vonzó a másik nem szemében. Ismerkedés kapcsán tehát az elsődleges cél az, hogy magadra találj és jóban legyél azzal a személlyel, akivel egész életedet eltöltöd majd, vagyis saját magaddal. Ez sugárzik majd Rólad és vonzó lesz másoknak.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kiegyensúlyozott, harmonikus lelki életet élők könnyebben rátalálhatnak az igazira. Ha komplexusokkal, sértettséggel és frusztrációkkal teli igyekszel találni valakit magad mellé, az rendszerint sikertelenséggel és további kudarcokkal társulhat.

Az ismerkedés a mai kor emberének gyakran egyet jelent az online platformokkal. Érdemes azonban kiszakadni a világháló jelentette biztonságból és szabadidős elfoglaltság, sportolás alkalmával meglátni az embereket. Az ilyen módon történő ismerkedés azonnal megmutatja, hogy két ember között működik a kölcsönös szimpátia és a kémia vagy nem. Nem elhanyagolható az sem, hogy mozgás közben a testedért, lelkedért és egészségedért is sokat tehetsz, amelyek alapnak számítanak egy kiegyensúlyozott jövő irányába. Az új szerelem az uszodában, a konditeremben, de még a futópályán is várhat.