Infraszauna: A feszes bőr kulcsa

Infraszauna: A feszes bőr kulcsa
Infraszauna kezelések

Egy középkorú hölgy sajnos előbb-utóbb észreveszi, hogy a bőre már nem a régi, kezd elmúlni a feszesség, a bársonyosság és az a fiatalos, vonzó hatás. Az igazi gondot pedig az jelenti, amikor kezd felbukkanni a rettegett narancsbőr.

Rengeteg nő nagy örömére az infraszauna megszabadít a cellulitisztől és minden olyan zsírból, vízből és salakanyagból álló lerakódásoktól, amik a bőr alatt kis csomókban összepréselődve megjelennek.

Az infraszauna hatékonyságát az is igazolja, hogy a szakképzett, tapasztalt, temérdek sajátos módszert kipróbált kozmetikusok rutinszerűen alkalmaznak infraszauna kezeléseket a programjukban, legyen az adott probléma kezdetleges vagy előrehaladott.

A kielégítő végeredmény sohasem marad el, ugyanis az infraszauna sugarai mélyen a bőr alá hatolnak, ami által a narancsbőr ily módon történő kezelése sokkal effektívebb, mint a megszokott, nem épp profi módszerek. Ezen szauna fajtát hazánkban is egyre többen próbálják ki. A pozitív hatásoknak pedig mindenki örül, amik már az első kezelések után jelentkeznek.