Igényelhető a használt Windows előtelepítése

Igényelhető a használt Windows előtelepítése

Nem születik mindenki informatikusnak, ezért jól jön egy előretelepített operációs rendszer laptop vásárláskor. Természetesen azzal számolnunk kell, hogy ami vadonatúj, annak megkérik az árát, mint mindig.

De használt laptop vásárlása esetén, kedvezően juthatunk hozzá a használt Windows valamelyik fajtájához, aminek ugyanúgy élvezhetjük minden funkcióját, mint egy új esetében. Érdemes élni ezekkel a remek szolgáltatásokkal, főleg akkor, hogyha nem szeretnénk sokkal többet fizetni egy új rendszer esetében.

Így amikor kézhez kapjuk a laptopot, elég csak bekapcsolni és már használhatjuk is. Megkímélhetjük magunkat a különféle kellemetlenségektől, amelyeket a kalózverziók szoktak okozni. Az ilyen feltört operációs rendszerek gyakran tartalmaznak különféle virtuális kártevőket, adathalász szoftvereket.

Azonban egy jogtiszta használt Windows nem okoz semmilyen problémát és még az ára is kedvezőbbnek számít, mintha újonnan vennénk meg. A használt Windows legújabb verziója is igényelhető, aminek felhasználóbarát és kézenfekvő a használata.