Használt asztali monitorok

Használt asztali monitorok
Monitor
Cserélje le régi monitorját

Talán elromlott a régi monitor, gyorsan szüksége lenne egy újra és nem szeretne sok pénzt költeni rá? Elérhető modellek a UsedPC-n, ahol kedvezményes áron megvásárolhatja ugyanazt a készüléket, amit ha újonnan szeretne beszerezni, sokkal mélyebben kellene a zsebébe nyúlnia.

Ha pedig valamiért erősen kötődik a régihez és nem szeretne újat vásárolni, a www.usedpc.hu weboldal munkatársai más boltokkal ellentétben, csak a munkáért kérnek pénzt, tehát ingyen vállalják minden típusú hibás asztali számítógép, notebook és monitor kivizsgálását.

A javítási munkálatok megkezdése előtt pedig, minden esetben tájékoztatják Önt a javítási költségekről. Amennyiben kiderül, hogy a monitor nem javítható vagy a szervizelési költségeket túl magasnak találja, nyugodtan visszautasíthatja, mert semmibe sem kerül.

Azt ajánljuk, hogy nézzen szét a weboldalunkon található használt modellek között, ahol minden termékről olyan fényképeket talál, amelyek a készülékek valódi állapotát tükrözik! Elérhető modellek a UsedPc-n várják az érdeklődőket!