Gépkezelő jogosítvány a jó állás kulcsa

Gépkezelő jogosítvány a jó állás kulcsa
Gépkezelő jogosítvány

Minden ember vágyik egy számára tökéletesen megfelelő állásra, amiben kibontakozhat és amit teljes mértékben magáénak érezhet. Az előzőekben leírt munkának a lehetőségét teremti meg Önnek a gépkezelő jogosítvány, ami hozzáértést biztosít számos szakmai ágban. Az általunk indítandó tanfolyam, OKJ-s emelőgép kezelői szakértelmet nyújt egyetlen gépcsoportra.

Tehát, anyagmozgató- és építő gép kezelői képesítést biztosít a tanfolyamot követő vizsga sikeres letétele után. A gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez, a tanfolyamra való beiratkozás három alapvető kritériumon alapszik, méghozzá a bizonyítható nagykorúságon, az orvosi alkalmasságon, valamint a legkevesebb 8 általános iskolai végzettségen.

A tanfolyam időtartama 2 hét, a felkészülés gyakorlati, valamint elméleti órákból tevődik össze. A vizsga írásbeli, gyakorlati, valamint szóbeli képességfelmérésből áll. Amennyiben úgy dönt, hogy az általunk indított tanfolyamon részt szeretne venni, a gépkezelő jogosítvány megszerzése céljából, lehetősége nyílik igényelni a kedvezményes szállások egyikét, amit fenntarthat a tanfolyam idején.