Garantált siker a hair transplant!

Hair transplant

A haj elveszítése komoly esztétikai problémát jelent mind a férfiak, mind a nők életében. Ennek a jelenségnek a leggyakoribb okai általában az öregedés, a genetika és a krónikus betegségek széles köre.

A haj helyreállításának egyetlen hatékony módja a hair transplant eljárás, ami garantáltan pozitív eredményt biztosít. Léteznek egyéb módszerek is a kezelésre, de sajnos még a legelismertebb gyártók által kínált drága orvosi és kozmetikai készítmények is csak a legritkább esetekben segítenek.

A sérülés vagy égés okozta alopecia (foltos kopaszság) kezelésére pedig ezek nem alkalmazhatóak. A hair transplant beavatkozás ezzel szemben minden olyan betegnek ajánlott, aki erős hajhullással és alopeciával rendelkezik. Ugyanakkor fontos, hogy a lehető leghamarabb orvosi segítséget kérjünk.

A kopaszság mikro-transzplantációval történő kezelését a beteg saját haja segítségével végezzük. A „donorok” a fej oldalsó zónáiból vett egészséges hajszálak lesznek. A hair transplant után a tüszők továbbra is normálisan működnek és egészséges haj fog nőni.