A friss tojás keresett termék

A friss tojás keresett termék
Friss tojás

Bizonyos konyhai alapanyagoknak mindenképpen kell otthon lenniük. Friss tojás nélkül nehéz sütni vagy főzni, ezért jó, ha van belőle néhány a hűtőben, így senkit nem ér majd kellemetlen meglepetés az ételek elkészítése közben.

Nagykereskedelmi formában is lehetőség nyílik a beszerzésére, ezért érdemes felkeresni a Master Markt weboldalát. Innen 10 vagy 30 darabos kiszerelésben rendelhető meg a friss tojás. A mérete S és XL között változhat. Többféle árkategóriában jöhet szóba a megvásárlása.

Érdemes hideg helyen vagy hűtőben tárolni. Hamar elfogy a bolt polcairól, hiszen szinte minden háziasszonynak szüksége van rá. Nagy előnye, hogy magában is elkészíthető rántottaként vagy tükörtojásként.

Kizárólag jó minőségben szabad megvenni, mert igen romlékonynak számít. Mivel a nagykereskedésben kizárólag friss tojás kapható, ezért biztosan nem lesz gond a kínálattal. Érdemes az akciós ajánlatokat előnyben részesíteni, mert így rengeteg pénz spórolható meg. A kiszállítás viszonylag rövid időn belül lehetséges.