Felnőttbarát szálloda Magyarországon is van

Felnőttbarát szálloda Magyarországon is van

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy hol szeretnék tölteni a nyári szabadságukat, akkor lehet, hogy a legtöbben azt válaszolnák, valahol külföldön. Azonban gyakran megfeledkeznek arról, hogy lassan itthon is megtalálható mindaz, ami külföldön várja őket. Magyarországon is lehet találni olyan szállodát, amely kifejezetten felnőtteknek szól. Tehát, ha olyan helyen szeretne nyaralni, ahol a pihenését, nyugalmát nem zavarja meg a gyerekek szaladgálása, dörömbölése, folyamatos beszéde, sírása és hancúrozása, akkor van egy jó hírünk!

Nem kell elhagynia az országot, ugyanis Egerben az Erla Villa hotel csak 14 év feletti vendégeket fogad, aminek köszönhetően ide általában fiatal, vagy idősebb párok, barátok, ügyfelek szoktak bejelentkezni, hiszen itt lehetőségük nyílik zavartalan körülmények között beszélgetni, méghozzá olyan környezetbe, ahol az ember szívesen tartózkodik. Eger nemcsak a papok, hanem a barokk városaként is ismert, hiszen számtalan épülete őrzi ennek a kornak a művészi sajátosságait, stílusjegyeit. Az említett szálloda lakosztályai mindegyike a városnak e barokk hangulatához igazodik oly módón, hogy közben a mai kor ízléséről sem feledkezik meg. Tehát a vendégeket olyan hangulat várja, ami a barokk korszakának és a mai kor luxusának ötvözetét eredményezi. Nem beszélve azokról a wellness programokról, amivel a hotel kedveskedik a vendégeinek, hiszen igénybe vehetőek az infraszaunák, a masszás és egyéb kényeztető szolgáltatások.

Minderről természetesen többet megtudhat, ha meglátogatja a www.erlavilla.hu weboldalt, hiszen itt megtalálja a foglaláshoz kapcsolódó információkat, lakosztályokról készült képeket, az étterem kínálatát és persze az árakat is. Nem mellékes az sem, hogy az Erla Villa hotelben különféle rendezvények megszervezésére is lehetőség nyílik. Így akár a cégek csapatépítő tréningjeinek, akár szűkebb létszámú konferenciák, esetleg esküvők megtartására is ideális a szálloda rendezvényterme. Tehát nem kell külföldre utazni, ha nyugodt, kellemes környezetben szeretne pihenni vagy valamilyen rendezvényt megszervezni.