Ezért nem szabad félni a fogorvostól

Ezért nem szabad félni a fogorvostól
Clinident fogorvosi rendelő

Nagyon sokan tartanak az orvosoktól, pedig, ha szervi probléma lép fel, amely csak tablettákkal vagy kezelésekkel kezelhető, akkor mindenképpen szükség van szakemberre. A Clinident fogorvosi rendelő weboldalán minden általuk kínált szolgáltatást megtalálhat, amelyek közül egyszerűen kiválaszthatja azt, amelyre szüksége van. Ha szeretne tisztában lenni az árakkal, akkor célszerű végigböngésznie az árlistát a weboldalon lévő „Árak” gomb alatt. Itt láthatja, hogy a konzultáció teljesen ingyenes.

A harminc perces konzultáció alatt mindent meg kell beszélni a fogorvossal arról, hogy mi a vágya, milyen fogsort szeretne, és hogy ez milyen korrekciókkal jár. Sokan félnek a fogászati kezelésektől, viszont fogvesztés helyett inkább rendszeresen járjon el kontrollra, amellyel megúszhatja a gyökérkezelést vagy a húzást! Abban az esetben, hogyha vannak fájó fogai, akkor semmiképpen ne halasztgassa tovább a kezelést, mivel gyulladással is járhat a nem megfelelően kezelt probléma!

Ha gyulladás alakul ki, akkor nem történhet meg a húzás és a tömés sem. A Clinident fogorvosi rendelő mindenféle modern eszközzel fel van szerelve, amelyek lehetővé teszik az esztétikai fogászati eljárásokat is. Ha „hollywood-i” mosolyra vágyik, amely egyre inkább kezd elterjedni hazánkban is, akkor esztétikai fogászati kezelésekre lesz szüksége. Ezek alatt lehet érteni a porcelán és inlay héjakat, valamint a fogfehérítést is. A Clinident fogorvosi rendelő mindent megtesz azért, hogy a páciensek 100%-os elégedettséggel távozzanak.

Nincsenek rejtett költségek. Ha az orvostól megkapja a részletes árlistát, valamint a végösszegről szóló ajánlatot, akkor nem kell attól tartania, hogy azok növekedni fognak. Amennyiben gyökérkezelésre vagy foghúzásra van szüksége, akkor előtte mindenképpen konzultáljon a fogorvossal, hogy az eljárás után mit ehet és ihat, valamint, hogy előtte szüksége van-e előkészítésre! A Clinident fogorvosi rendelő foglalkozik mosolytervezéssel, fogszabályozással, implantátumokkal és cirkónium korona készítéssel is.