Ellenállhatatlan modern tapéták

Ellenállhatatlan modern tapéták

A nappali vagy az egész lakás felújításakor a lakástulajdonosok döntő többsége egyszerűen hallani sem akar a falak újrafestéséről, arra hivatkozva, hogy az ódivatú és semmiképp sem esztétikus. Mivel nagy sikernek örvendenek a tapéták, ezért ezek jelenthetik azt az opciót, amelyikkel búcsút lehet inteni a nem túl egyedülálló felfestésnek.

Ezekkel egyszerre szép és praktikus megoldások születhetnek. A tapéták közül leginkább a modern fajták a kedveltek, amik igen széles stílusirányzatot foglalnak magukba. Ide sorolhatóak a design, retro, barokk, minimalista és natúr típusok, amelyek egytől egyig mutatósak.

Sokszor a választék annyira széles, hogy az érdeklődők a bőség zavarában szenvednek, és hirtelen nem is tudják eldönteni, hogy melyik változattal mutatna szebben a vendégszoba, esetleg a hálószoba. A 2017-es év a közkedvelt tapéták megannyi darabját sorakoztatta fel, amelyek közül a Casadeco – Panama, Designers Guild – Casablanca és Tulipa Stellata modellek mindenkit elvarázsoltak. Ezek a tapéták azon túl, hogy szépek, igazán tartósak és ellenállóak.