Csapatjátékokhoz szilikon karkötő

Csapatjátékokhoz szilikon karkötő

Amennyiben egy eseményt készül lebonyolítani a cég keretén belül, vagy bármilyen csapatépítő programot tervez, ajánlatos a nap végén valami apró figyelmességgel megjutalmazni a résztvevőket.

Példának okáért, a szilikon karkötő jó ötlet, amit a csapattagok viselnek, ezáltal is növelve az összetartozás érzését és a csapatszellemet, de lehet bármi más, ami erre a célra szolgál, táska, póló, sőt, akár irodaszerek is.

Nálunk olcsó reklámajándékokat vásárolhat meg, amelyeknek az emblémázását is elvégezzük rövid időn belül. Így biztosítva lesz, hogy az apró kis figyelmességeken feltűnjön a cég logója, elérhetősége vagy bármilyen más információ, amit hasznosnak tart.

Visszatérve a csapatjátékokra, egy személyre szabott szilikon karkötő mindenkinek jól jön a megmérettetések során, hiszen egyrészt mindenki egyszerűbben megtalálja a csapatát, másrészt mégis azt sugallja, hogy minden résztvevő összetartozik. Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásunkról, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen minden ügyfélnek segíthetünk!