Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető hatékony

Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető hatékony

A szellőztető rendszereket a legtöbben bonyolult, komplex hálózatokként képzelik el, holott vannak egészen egyszerű és könnyen telepíthető változatok is. Példának okáért, az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető még légcsatorna kiépítését sem igényli, ugyanis egy külső falba kerül beszerelésre és a kinti, valamint a benti levegő áramoltatásával szabályozza a szoba klímáját.

Persze nem egyszerűen csak megcseréli ezeket, hanem átadja a beáramló légtömegnek a benti hőmérsékletet, így a szellőztetés nem fog érzékelhető hő-vesztességgel járni. Ez nagyon előnyös télen és nyáron egyaránt, hiszen nem kell újra felfűteni vagy lehűteni a helyiséget azért, mert az egyhelyiséges hővisszenyerős szellőztető működésbe lép.

Ezzel pedig az a hátrány is kiküszöbölhető, amit a szellőztetős legegyszerűbb módszerével, az ablakok kitárásával együtt járna, hogy miatta megnőnek a fűtési és hűtési költségek. Válassza Ön is a egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető berendezést és élvezze az otthonában, irodájában hátrányok nélkül a friss levegőt!