Az egyedi reklámajándék valódi meglepetés

Az egyedi reklámajándék valódi meglepetés
Egyedi reklámajándék
Egyedi reklámajándék

A céges ajándékok a legtöbb esetben azt a célt szolgálják, hogy az ajándékozónak legyen lehetősége minél több partnerének valami olyan ajándéktárggyal kedveskedni, amelyik jellemző a vállalkozásra és ez a lehetőség felhasználható a cég reklámozására is. Vannak azonban kivételek.

Az egyedi reklámajándék esetében, nem a reklám a fő cél, hanem az, hogy az ajándék ne legyen tucatjellegű és amiből a megajándékozott azt érzi, hogy ő egy kivételes fontosságú személy. Ilyen egyedi reklámajándék lehet például egy komolyabb étkészlet, vagy egy nívós művészeti tárgy. Az ilyen esetekben az emblémázás sem az egyedi reklámajándékra kerül rá, hanem diszktéten a csomagolásra.

A feladata az, hogy a megajándékozott érezze, mennyire kivételes az ajándékozó cég életében. Ennek megfelelően, az egyedi reklámajándékok nem tartoznak az alacsony árkategóriába, hisz az egyediség és szépség a fő követelmény.

Minél exkluzívabb az ajándék, annál könnyebben érhető el, hogy valódi meglepetést és örömet okozzon, hogy igazán elégedett legyen az, aki kapja.