Akril fonal téli ruházathoz

Akril fonal téli ruházathoz
Akril fonal

Nem túl kellemes, ha télen állandóan fázunk a hideg miatt. Ilyenkor még melegebben kell felöltözzünk. A cél elérése érdekében mindenképpen kelleni fog egy akril fonal felhasználásával készült pulóver.

Minél vastagabb típust válasszunk, mert így biztosan nem okoz majd gondot a hőmérő higanyszálának csökkenése. Persze megfelelő eszközök is kellenek az alkotás érdekében. Mindenképpen venni kell kötőtűt és mintát, mert így sokkal egyszerűbb a kézműveskedés.

Az akril fonal használata nem túl bonyolult, ezért hamar sikerülni fog a pulóver elkészítése. Érdemes többféle szabásmintát is kipróbálni, mert így megtalálhatjuk a kedvencünket. Rengeteg pénzt spórolhatunk meg azzal, hogy nem a boltból vesszük meg ezt a divatcikket. Végre a magunk ízlésére alakíthatjuk.

Az sem jelent gondot, ha egyedi díszítést szeretnénk kivitelezni. Az akril fonal 120 méteres verzióban rendelhető meg a Fonal Paradicsom a weboldaláról. A tömege 200 gramm, tehát bőven van benne anyag. A szivárvány szinte összes árnyalatában meg lehet vásárolni.