A rafting Ausztria térségében igen népszerű

Vadvízi evezés Ausztria folyóin

Mindenki szereti a szabadidejét szórakozással tölteni. A rafting Ausztria területén rendkívül elterjedt dolog. Egy olyan sportágról van szó, ami napjainkban nagyon felkapott.

Hazánkban vadvízi evezésként ismert. Az efféle csónakokba 8-12 fő ülhet be, szóval az egész család elfér benne. A túrázás során csapatmunkára van szükség, így a kisebb és a nagyobb társaságokat is összehozza ez a tevékenység. Magyarországon sajnos erre a dologra nincs lehetőség, viszont a környező országokban kipróbálhatja ezt a fantasztikus sportot.

A rafting Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina térségében kipróbálható. Az internetes oldalak remek alternatívák arra, ha szeretne többet megtudni a dologról, valamint időpontot akar megbeszélni. Áprilistól egészen októberig érhetőek el a túrák, így az időpont lefoglalásakor ezt figyelembe kell venni.

A rafting Ausztria több városában elérhető. Ha szeretné a vakációt a családjával, barátaival vagy munkatársaival tölteni, akkor ezt az extrém tevékenységet is be lehet iktatni a tervekbe.