A radiátorzománc a forró helyzetekben is remekel

radiátorzománc
radiátorzománc
Trilak radiátorzománc

Télen mindenki szívesen bújik a forró radiátorhoz, némi kellemes felmelegedés reményében. A sokszor 100 Celsius fokot is elérő egységek, a radiátorzománc nélkül nagyon gyorsan elveszítenék a ragyogó szépségüket. A kérdés már csak az, melyik festék bír ki ekkora hőt?

Szerencsére nem kell túl sokat törni a fejünket, hogy rátalálhassunk a tökéletes választásra, ugyanis a Festékaréna folyamatosan bővülő felhozatala e téren is elkényeztet bennünket. A termékpalettán található radiátorzománc amellett, hogy remekül tapad és roppant strapabíró, ütésálló és rugalmas is. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy a munkafelület, amin dolgozni kívánunk, milyen minőségű. 

A régi radiátorok újragondolásakor a festést alapos tisztítás, illetve a festékmaradványok eltüntetése előzi meg, az új darabok esetében pedig nem maradhat el a csiszolás és a zsírtalanítás ahhoz, hogy garantált legyen a sikeres végeredmény. A radiátorzománccal könnyű a munka, hiszen még előzetes hígítást sem igényel és 24 órán belül megszárad.