A nagysikerű Titanic 3D változatban is megtalálható

A nagysikerű Titanic 3D változatban is megtalálható

A több Oscar díjjal jutalmazott alkotás, még ma is milliók szívét dobogtatja meg. Hogy a történet még inkább élethű legyen és a néző átélhessen minden pillanatot, a Titanic 3D változatban is megjelent.

A film egyszerre mutatja be a szörnyű tragédiát és a véletlen találkozásból keletkezett, mindent elsöprő szerelmet. A női főszereplőt alakító Kate Winslet és a férfi főszereplőt megtestesítő Leonardo DiCaprio pillanatok alatt kialakuló határtalan szerelme ad reményre okot, a félelmetes és lehetetlennek tűnő helyzetben.

A kellemes nyaralásnak induló történet, ahogyan átfordul egy rettenetes katasztrófává és ahogyan ezt a filmben ábrázolják, a nézőkben is leírhatatlan érzéseket keltenek. Ezért is tartozik minden idők leginkább kiemelkedő és megunhatatlan filmjei közzé.

Ha Ön is a kedvencei között őrzi a nagysikerű filmet és szívesen újra megtekintené, tegye ezúttal még élvezetsebbé és próbálja ki a Titanic 3D változatát is! Legyen szinte valós szemtanúja a millió lelket megingató történetnek, mindezt ahányszor és amikor csak akarja.