A Minion Rush segít elűzni az unalmas perceket

A Minion Rush segít elűzni az unalmas perceket

Játszani mindenki szeret. Ma már sok informatikai technológia fejlődik ennek a szenvedélynek az irányába, így számítógép, konzol, táblagép és telefon segítségével is tudunk játszani. A telefonokra sok játék jön ki nap mint nap. A Minion Rush a film alapján készült el és egy teljes világot mutat be. Használatához okostelefon szükséges, így nem minden készülék felel meg ennek futtatására.

Nagyon jó grafikával és komplex játékmenettel rendelkezik a Minion Rush. Szinte mindenféle operációs rendszeren fut nemcsak Androidon. Jelentős közösséget alkot, hiszen több mint egy millió használója akad szerte a világon. A Minion Rush érintőképernyős telefonokon és táblagépeken működik.

A kisgyermekek kedvence, hiszen a megragadó figurák itt is életre kelnek. Különböző akadályokkal kell megküzdeni és össze kell szedni a legtöbb banánt. A játék során különböző módokkal játszhatunk, kedvünk szerint öltöztethetjük fel Minionunkat, vagy akár más karakterrel is mehetünk.

Számos ilyen típusú játék található a világhálón, amelyek a gyors reakciókkal és jó koordinációs képességgel rendelkezők előnyére válik. A Temple Run is ezek közé tartozik. Letölthető ingyenesen az áruházból, szinte bármilyen telefonra. Dinamikus felépítésének köszönhetően, igazi élvezetet nyújt, de nemcsak a gyermekek számára.

A Temple Run is a legkedveltebb játékok közé tartozik, hiszen változatos pályát, sok meglepetést okoz minden kalandjáték kedvelőnek. A pillanatnyi szórakozást kielégítő telefonos játékok nagyszerű időtöltésnek bizonyulnak, hiszen lehet 5-10 percet is eltölteni velük, de akár órákra is lekötheti a figyelmünket. Az okostelefonoknak hála, már nemcsak hívni és üzenetet küldeni lehet, hanem a játék is nagy figyelmet kap.

Sok kisgyermek kezében látható már érintőképernyős telefon, amelyiken inkább játszanak, mint eredeti funkciójukat használják. A Temple Run sok akadályt gördít elénk, amelyeket gyorsasággal kell leküzdenünk. Nagyszerű játék, ami leköti a figyelmünket a buszon, vagy amikor várnunk kell valakire.