A hólyaggyulladás tüneteinek csökkentése

A hólyaggyulladás tüneteinek csökkentése

Hihetetlenül bosszantó, amikor a felfázás miatt naponta számtalan alkalommal kell felkeresni a toalettet. A sürgető vizelési inger miatt szinte lehetetlen bármilyen tevékenységet végezni. Ennek tükrében tehát létfontosságú a hólyaggyulladás tüneteinek mérséklése a Cystistat segítségével.

A hialuronsavat tartalmazó oldat rengeteget tud segíteni, ezért mindenképpen érdemes vele tenni egy próbát. A hólyaggyulladás súlyossága mérséklődhet a sérült GAG-réteg helyreállításának köszönhetően, hiszen így a vizeletben elszaporodó baktériumok végre nem árthatnak a szervnek.

Ennek hála, sokkal kevesebb alkalommal jelentkezik a zavaró megbetegedés. Mindazonáltal, vannak olyan esetek is, amikor a sürgető vizelési inger és a fájdalom megjelenése mögött másféle ok áll.

Ilyenkor feltétlenül szükség van egy szakorvos segítségére, aki további kezelési módokat tud felsorolni a hólyaggyulladás kezelésére. Mindazonáltal a Cystistat alkalmazása előtt is érdemes tőle tanácsot kérni, hiszen az oldatot katéter segítségével kell bejuttatni a szervezetbe.