A Hape játékok fából készülnek

A Hape játékok fából készülnek

A szülők a legtöbb esetben nem szeretik, ha a kicsinyük a szájába veszi a játékokat. Pedig a csemetéknek bizony van egy olyan korszakuk, amikor rendszeresen pakolnak be sok különféle dolgot a szájukba, ezért ilyenkor érdemes a Hape játékok gazdag kínálata közül válogatni,

hiszen ezek fából vannak, tehát nem olyan káros a rágcsálásuk, mint mondjuk a műanyag változatoké. Természetesen, a szóban forgó Hape játékok olyan festékkel vannak lefestve, hogy azok ne legyenek károsak a babának, éppen ezért nem jelent nagy gondot, ha a kicsik a szájukba veszik a tárgyakat.

A gyártó természetesen ügyel arra is, hogy a játékok ne tartalmazzanak olyan apró tartozékokat, amelyeket lenyelve megfulladhatnak. Magától értetődő, hogy ez a szempont nem mehet a Hape játékok élvezetének rovására, hiszen annak a csemeték látnák a kárát.

Éppen ezért, a gyártó mindent megtesz annak az érdekében, hogy a gyerkőcök maximális biztonság és élvezet mellett sajátíthassák el a problémamegoldás alapjait, vagyis ajánlott a megvételük mellett dönteni.