A Hajdu Z120E bojler egy strapabíró darab

A Hajdu Z120E bojler egy strapabíró darab

Ez a termék háztartási és ipari célra is megfelel. A Hajdu Z120E bojler sokféle kialakításban és teljesítménnyel szerezhető be, tehát szinte minden igényt kielégít. A berendezésről tudni kell, hogy zárt rendszerű, villamos fűtésű és a falra függőlegesen szerelhető fel. A benne forralt, illetve tárolt meleg víz tisztálkodási és étkezési célra is tökéletes.

A Hajdu Z120E bojler burkolata szép fényes és fehér porlakkal van bevonva. Nagyon erős, hiszen acéllemezből készül. Korrózió védelemmel is el van látva. A nívós hőszigetelésnek köszönhetően, hosszú ideig képes tartani a hőmérsékletet. A tartályára 7 év garancia jár, az alkatrészeire pedig 2, szóval nem bánja meg, ha a termék mellett dönt.

A vásárlás történhet személyesen, azonban, ha kényelmesebb megoldást keres, akkor online is beszerezheti. A rendelés nem túl bonyolult, pár perc alatt, néhány kattintással lebonyolítható. A Hajdu Z120E bojler házhozszállítása is kérhető, szóval Önnek tényleg nem lesz nehéz a dolga. Csupán ki kell választania a leginkább megfelelő modellt.