A futóbicikli gyerekeknek igazán jó választás

futóbicikli gyerekeknek
futóbicikli gyerekeknek
Futóbicikli gyerekeknek

A biciklizésnek számos előnye van és több területen is remek hatással lehet ránk. Ugyanakkor a futóbicikli gyerekeknek talán még jobb választás, mint a hagyományos kétkerekű járgány.

Egyrészt, sokkal hamarabb elkezdhetik a használatát, mint a pedálos változatét, másrészt pedig, az egyensúlyuk mellett, a mozgásfejlődésüket is nagyban elő tudja segíteni, hogy 1,5 évesen már más módon is tudnak önállóan közlekedni, mint a mászás és séta.

Tehát a futóbicikli gyerekeknek sok pozitívumot tartogat, amiket érdemes kiaknázni, már csak azért is, mert közben a gyerkőcök is remekül fognak szórakozni és a szülők is letehetik a vállukról azt a néha igencsak nagy terhet, amit a kicsik ölben vagy nyakban való cipelése jelent.

Ezek persze csak másodlagos tényezők amellett, hogy a futóbicikli gyerekeknek milyen nagy segítséget jelent a fejlődésükben, de azért érdemes ezeket is figyelembe venni, amikor azon gondolkodunk, hogy milyen járgánnyal lepjük meg a szemünk fényét és pro illetve kontra érveket próbálunk felállítani egyik vagy másik mellett.