A CSOK kiszélesítheti az anyagi kereteinket

A CSOK kiszélesítheti az anyagi kereteinket
Jó döntés CSOK
Jó döntés CSOK

Sokan vannak, akik egész életük során gyűjtögetnek azért, hogy össze tudjanak hozni egy lakást, amiben aztán felnevelhetik a gyermekeiket. Az anyagi keretek minden esetben meghatározóak lehetnek, ezért előfordulhat, hogy nem pont az álmaink otthonát tudják megvenni. Ennek azonban mától vége, hiszen a remek CSOK támogatásnak hála, eléggé kiszélesedhetnek az anyagi kereteink.

Amennyiben megfelelünk a feltételeknek, 10+10 millió Forintra is számíthatunk, teljesen vissza nem térítendő módon, ami már elég nagy ahhoz, hogy kilépjünk a megszokott határok közül és merjünk nagyot remélni. Ha szeretnénk tudni a pontos a CSOK feltételeket, akkor látogassunk el a jelzalog.com oldalra!

Itt teljesen közérthető nyelven van feltüntetve minden információ, ami megkönnyítheti a megértést, ugyanis a jogszabályi megfogalmazások nem a közembernek, hanem inkább jogászoknak szólnak. Amint átrágjuk magunkat a leírtakon és megtörténik az igénylés, már el is kezdhetjük kinézni azt a lakást, amit majd megveszünk, amint a CSOK támogatás megérkezik.