A csemeték kedvence a puzzle játék

puzzle játék
puzzle játék
Puzzle játék

A kicsik rajonganak minden olyan tevékenységért, ami valami újat mutat meg nekik. A puzzle játék sokszínűségének és az aprócska darabjainak jóvoltából, tökéletesen leköti a csemeték figyelmét. Időt nem nézve, órákon át képesek a kirakó adta élvezetnek hódolni. A puzzle elérhető kisebb vagy nagyobb kiszerelésű csomagolásban.

Darabszámuktól függően, megtalálhatóak az egész pici és a nagyobb, sőt, a több száz vagy több ezer alkotóelemből összetevődő példányok. Mindegyiknek valamilyen tanító, fejlesztő szerepe van a csöppségek életében. Formálják a finommotorikus képességet, a térlátást, segítségül szolgálnak az akadálymegoldásban. A játék egyénileg vagy kisebb csoportokban történő kirakása is lehetséges, így ennek köszönhetően kialakul a gyerekekben a csoportban való együtt dolgozás eszményképe és később könnyebb lesz az alkalmazkodás.

A puzzle játék csodás ajándék lehet születésnapra vagy ösztönzés céljából, bármilyen siker jutalmaként. A csemeték mindig nagy szeretettel fogadják a kreativitást is fejlesztő csodás játékszert.