A beteges féltékenység tünetei és tippek az elkerülésükre

A beteges féltékenység tünetei és tippek az elkerülésükre
Találka.hu társkereső oldalon
Találka.hu társkereső oldalon

Megint mit csinálhat a párunk? Hova mehet nélkülünk? Kivel beszélhet? Ezeken a kérdéseken nem jó rágódni egész nap. Sőt, az a rosszabb, ha állandóan ellenőrízzük a párunkat. Egész nap idegesek vagyunk, rágjuk a körmünket. Nem vezet semmi jóra ez a viselkedés. Valóban ne legyünk idegesek?

Nincs értelme idegeskedni. Hiszen a párunk úgyis oda megy, ahova akar. És azzal beszél, akivel akar. Persze mi nem bízunk meg benne, mert hátha olyannal beszél, akinél ott is ragad. Ettől idegesek leszünk. Állandóan felhívjuk valamilyen ürüggyel. Netán követjük, mit csinál, hol van éppen. Nem egy jó dolog így viselkedni. Ebből előbb vagy utóbb szakítás lesz a vége. Majd pedig egy ideig szinglikké válunk. Végül újra keresünk társat, akivel szintén megismétlődhet ez a jelenség.

Regisztrálunk egy társkereső oldalra. Felteszünk magunkról egy szebb képet. Kiírunk valamilyen szöveget az adatlapunkra. Próbálunk jobban, frappánsabban fogalmazni. Bár nem minden esetben sikerül. Például a találka.hu társkereső oldalon a publikus profilra kirakott féltékenységi jelek elriasztják a férfiakat. Tehát ne írjunk semmilyen ehhez hasonló szöveget. Nézegessük mások profiljait, merítsünk azokból ötleteket. Törekedjünk arra, hogy most nem leszünk olyan féltékenyek. Hiszen nincs értelme annak a kapcsolatnak, amelyikben nem bíznak a felek egymásban. Nincs jövője, meghal a kapcsolat. Előbb vagy utóbb, de újra szakítás lesz a vége. Tehát fő a bizalom.