A bag in box gyümölcslé egy hét után is friss és zamatos

A bag in box gyümölcslé egy hét után is friss és zamatos

Általában a gyümölcslevek felbontás után még három napig fogyaszthatók, ami az esetek többségében még sok is, de van úgy, hogy valamiért nem tudjuk meginni, és akkor mehet a finom itóka a kukába. Ennek elkerülésére a hagyományos csomagolású termékek helyett dönthetünk a bag in box gyümölcslé mellett, ami egy különleges tárolási eljárást tudhat magának.

A bag in box gyümölcslé egy átlátszó zsákban van, amelyet egy rugós csap légmentesen zár le. Ennek a kialakításnak köszönhetően a gyümölcslé nem érintkezik a levegővel és a fénnyel, így friss zamatát és élénk színét több hétig is képes megőrizni tartósítószerek nélkül is.

Ezt a technológiát több nagy márka és már sok kisvállalkozó is alkalmazza, mivel a műanyag zsák könnyedén behelyezhető egy saját tervezésű, márkanévvel, logóval ellátott kartondobozba vagy egy kis műanyag hordóba is, így egyedivé tehető a megjelenés is. A bag in box gyümölcslé általában nagyobb kiszerelésben vásárolható meg, de mivel nem kell azon aggódni, hogy nem fog időben elfogyni, így érdemes befektetni akár egy 10 literes változatba is.