A baba törlőkendő örök segítség

A baba törlőkendő örök segítség

Ön is félti babája érzékeny bőrét a különböző vegyi és adalékanyagoktól? Akkor érdemes a baba törlőkendő esetén is a természetes összetevőkkel rendelkező változatokat választani. A természetes baba törlőkendő nem tartalmaz semmilyen kémiai anyagot, sőt, hozzáadott illatanyagot sem, mivel egyebek mellett ez is irritálhatja a bőrt, vagy akár allergiát, asztmát is okozhat.

Azonban, ha a natúr megoldás mellett dönt, akkor a nedves törlőkendőt nyugodtan használhatja nemcsak a popsira, hanem a pici bármelyik testrészére, még az arcára is. A natúr baba törlőkendő jó ha mindig kéznél van, mert bármikor jól jöhet és a kicsik esetében soha nem lehet tudni, mikor lesz szükség egy maszat, folt, nagyobb piszok eltűntetésére.

Sokan nem tudják, de akár ruhatisztításra is alkalmas, amire kicsiknél büfizéskor, nagyobbaknál rohangálás, játszóterezés, esés esetén nagy szükség lehet, hogy ne kelljen mindig hazarohanni átöltözni, tisztálkodni. A baba törlőkendő most webáruházból is beszerezhető. Részletekért látogasson el a kisbaba-pelenka.hu oldalra!