A tolóablak kiváló megoldás

A tolóablak kiváló megoldás
Tolóablak

Nem fog plusz helyet elvenni a beltértől, hiszen a panelek a tokon belül mozogva biztosítják a megfelelő használatot. A tolóablak segítségével igény szerint állíthatja be, hogy mennyi levegő jusson be a lakásába. Rendkívül praktikus, hiszen nem kell attól félnie, hogy a huzat következtében a panelek bezáródnak, mindig teljesen stabil marad.

A mozgó szárny nagyon egyszerűen kiemelhető a tokból. Beépített vízelvezető rendszerrel van ellátva, így a csapadék azonnal eltávozik a nyílászáróról. Szúnyoghálót is vásárolhat a termékhez, ez a mozgó panellel párhuzamosan mozgatható oldal irányban. Ha szükség van rá, akkor könnyedén kiemelhető a tokból.

A tolóablak színes változatokban is készül, UV stabil, azaz színtartó műanyagból. Dupla üvegezéssel, 3-12-4 üvegréteg renddel kerül összeszerelésre. Az efféle nyílászáró minden ingatlanba tökéletes, viszont a kisebb méretűekbe a legjobb megoldásnak bizonyul. A tolóablak megvásárolható az interneten keresztül is, rendelje meg bátran, hiszen rendkívül helytakarékos!